Nettkontroll

Nettkontroll hjelper deg med å overvåke og administrere tilgang til nettsteder brukere besøker. Du kan konfigurere innstillingene for Nettkontroll for alle brukerkontoer på datamaskinen.

Viktig: Nettkontroll er kun tilgjengelig hvis du har aktivert programmet med en aktiveringskode for Kaspersky Small Office Security. Hvis du endrer aktiveringskoden, vil nettkontroll bli erstattet av foreldrekontroll (Kina). Foreldrekontroll har samme funksjonalitet som Nettkontroll.

Du kan blokkere tilgang til bestemte nettsteder eller valgte nettstedkategorier.

Merk: Kaspersky-programmet kan kun blokkere tilgang til nettsteder som bruker HTTPS for tilkoblinger. Programmet skanner krypterte tilkoblinger (HTTPS) kun hvis det er satt et kryss i ruten Sjekk sikre tilkoblinger (HTTPS) for <komponentnavn> i delen Generelt på fanen Beskyttelse.

Blokkere tilgang til bestemte nettsteder

Blokkere tilgang til utvalgte nettstedkategorier

Viktig: Hvis du har installert programversjonen som er tiltenkt for bruk i EU, USA, Storbritannia eller Brasil, må du akseptere erklæringen om databehandling tilknyttet Nettkontroll. Erklæringen vises når du forsøker å aktivere Nettkontroll for den første brukerkontoen på Mac-en din.

Om nødvendig kan du legge til nettsteder i listen over unntak. Nettkontroll blokkerer ikke nettsteder som er lagt til i listen over unntak, selv om de tilhører begrensede kategorier.

Redigere unntakslisten

Du kan kopiere innstillingene for Nettkontroll fra en brukerkonto på datamaskinen og lime dem inn i en annen brukerkonto på datamaskinen.

Kopiere og lime inn innstillingene for Nettkontroll